Výběr informačního systému

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářské práce se zabývá výběrem informačního systému pro konkrétní firmu. Práce obsahuje vyhodnocené podnikové procesy a bylo provedeno jejich posouzení . Dále jsou vyhodnoceny další kritéria, na které firma klade důraz a následný výběr vhodného informačního systému. Pro dosažení řešení jsem využíl konzultace s věděním firmy, vedoucím práce a různé analýzy.
Bachelor thesis deals with choosing an information system for a particular organization. The work contents analysed corporate processes and there was realized an assessment of them. Then there are other criteria that organization puts emphasis on with consecutive selection of an appropriate information system. To achieve a solution we consulted with corporation management and tutor and various analyses.
Description
Citation
KOMÁR, M. Výběr informačního systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Šremr, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-26
Defence
oponent Dr. Klusák - Z jakých prostředků by firma hradila na Vámi navrhovanou investici? - odpovězeno oponent Dr. Klusák - Jaké další metody hodnocení IS by se daly použít? - odpovězeno Dr. Kříž - Jakým způsobem přišla firma k rozhodnutí o koupě IS? - odpovězeno Dr. Kříž - Jaká je vazba mezi výstupy metod SWOT/Porter a danou firmou? - odpovězeno vedoucí Dr. Neuwirth - Dle čeho jste vybíral jiné IS? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO