Návrh počítačové sítě nového sídla společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem bakalářské práce je návrh projektového řešení univerzální kabeláže v novém sídle společnosti. Projekt je založen na analýze stávajícího řešení s přihlédnutím k novým požadavkům na základě teoretické analýzy. Součástí práce je i rozpočet projektu a výkresové dokumentace.
Subject of this bachelor thesis is to design the project solution of the universal cabling system at the new headquarters of the company. The project is based on an analysis of the existing solutions, considering the new requirements of company (management) on the basis of theoretical analysis. The bachelor thesis also includes the project budget and the project documentation.
Description
Citation
SKOUPÝ, M. Návrh počítačové sítě nového sídla společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Mgr. Robert Hakl, Ph.D. (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Mgr. Martina Bobalová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-27
Defence
Vedoucí práce - 1. K čemu máte v tabulce materiálu optický patchcord LC/LC (vana je pro SC) ? - zodpovězena Vedoucí práce - 2. Bude všude dostačovat 0,5m metalický patchcord? - zodpovězena Oponent - 1. Není špatným manažerským rozhodnutím zvolit systém, u kterého nedohledáte výrobce a tedy i nositele záruky ? - zodpovězena Oponent – 2. Proč je rozdíl v typu použité zásuvky v textu a tabulce rozpočtu ? - zodpovězena Ing. Pavel Mráček, Ph.D. - Dají se předpokádat další koplikace se sítí- zodpovězena
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO