Projekt příměstského tenisového tábora pro děti a mládež

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na organizaci nového příměstského tenisového tábora, který se bude konat na půdě TC Classic Brno. Tábor se zaměří na využití volného času dětí a mládeže. V práci je provedena analýza současného stavu, a na základě těchto analýz je proveden návrh. Výstupem práce je smysluplné využití volného času dětí a mládeže v době letních prázdnin, rozvoj pohybových aktivit dětí. Získání dalších talentů. Vytvoření zisku a investování zisku do tábora pro další rozvoj.
The thesis is focused on the organization of a new suburban tennis camp, which will be held on the grounds TC Classic Brno. The camp will focus on the use of leisure time activities for children and youth. The work performed analysis of the current state and business proposal. The outcome of this work is meaningful leisure time activities for children and youth during the summer holidays, the development of physical activities of children. Getting more talents. Creating a profit and investment income to camp for further development.
Description
Citation
TERZIEV, C. Projekt příměstského tenisového tábora pro děti a mládež [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
doc. PaedDr. Marie Blahutková, Ph.D. (předseda) prof. Ing. et Ing. Fabian Khateb, Ph.D. et Ph.D. (místopředseda) Ing. Marie Jakubcová, Ph.D. (člen) Ing. Jan Budík, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-20
Defence
Otázka oponeneta: odpovězeno Ing. Chlebovský: Kolik se Vám zatím přihlášilo dětí? - odpovězeno Ing. Jakubcová: Co Vám vstoupilo do fixních a variabilních nákladů? Rozdíl mezi kalkulací a rozpočtem? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO