REVITALIZACE PŘEDPOLÍ KVĚTNÉ ZAHRADY V KROMĚŘÍŽI

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Revitalizace části Květné zahrady v Kroměříži, kde se počítá s vybudováním návštěvnického a edukačního centra. V návaznosti na program Národního centra zahradní kultury v Kroměříži vybudování adekvátních prostor v souladu se sousedstvím chráněné památky UNESCO. Architektonický výraz vyplynul z umělecké hodnoty Květné zahrady a nový komplex se stal rovnoceným partnerem v komunikaci s návštvníkem zahrad.
Renovation of the part of Květné gardens in Kroměříž where the new visitors' and educational centrum is expected. The aim is to build adequate rooms that are in accord with vicinity of protected UNESCO sight in sequence of National Center of garden culture in Kroměříž. Architectonic expressions follow from artistic value of Květné gardens. The new complex has become the equal partner for visual communication with garden visitors.
Description
Citation
VOKÁČOVÁ, P. REVITALIZACE PŘEDPOLÍ KVĚTNÉ ZAHRADY V KROMĚŘÍŽI [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Milan Nytra (předseda) doc. Ing. arch. Jaroslav Drápal, CSc. (člen) prof. Ing. Josef Chybík, CSc. (člen) Ing. arch. Barbora Jenčková (člen) Ing. arch. Vítězslav Nový (člen)
Date of acceptance
2009-05-26
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO