Návrh elektronického obchodu pro Orsana s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Obsahem této bakalářské práce je návrh implementace elektronického obchodu firmy zabývající se zakázkovou výrobou a prodejem šperků a módních a bytových doplňků. Obchod bude realizován s využitím některého z open-source systémů, upraveného dle požadavků a potřeb zadavatele. Součástí práce je představení společnosti, zhodnocení stavu současného elektronického obchodu a srovnání možných open-source řešení. Práce se dále zabývá návrhem implementace vybrané e-commerce platformy a úpravami jejího vzhledu a funkcí. Dále obsahuje návrh nízkonákladového řešení optimalizace pro vyhledávače a v závěru zhodnocuje splnění zadaných cílů a shrnuje doporučení pro další rozvoj.
The content of this thesis addresses implementation proposal of e-shop system for company manufacturing and trading custom-made jewelry and home furnishings. E-shop will be realized by means of an open-source system, modified to fit the client’s requirements and needs. Part of the thesis is focused to introduction of the company, assessment of current state of their e-shop and comparison of possible open-source solutions. The thesis furthermore describes the proposal of implementation of selected open-source platform and modifications of its appearance and features. It also contains a proposal of low-cost search engine optimization and concludes with evaluation of fulfillment of stated objectives and summarizes recommendations for future development.
Description
Citation
HEJTMÁNKOVÁ, L. Návrh elektronického obchodu pro Orsana s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Petr Sodomka, Ph.D., MBA (předseda) doc. Ing. Jiří Šremr, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Mgr. Eva Michalíková, Ph.D. (člen) Ing. Štefan Štepník (člen)
Date of acceptance
2014-06-25
Defence
vedoucí Dr. Luhan - Jakou propagaci by jste zvolila? - odpovězeno oponent Ing. Imre - Plánujete v budoucnu přechod na vyšší verzi? - odpovězeno doc. Sodomka - Máte zpočítané celkové náklady na řešení? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO