Metody návrhu zařízení pro audiotechniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce je zaměřena na vybraná zařízení používaná v audiotechnice, jako jsou reproduktorové výhybky, zesilovače a předzesilovače. Jsou zde teoreticky popsány reproduktorové výhybky, jejich parametry, typy konstrukcí odvozené z kmitočtových filtrů i s jejich parametry. Dále se pojednává o nízkofrekvenčních zesilovačích a to jak napěťových tak výkonových, jejich teorie, parametry a rozdělení.
The work is focused on equipment used in audio, such as a loudspeaker crossovers, amplifiers and preamplifiers. There are theoretically described loudspeaker crossovers, their parameters, types of structures derived from the frequency filters with their parameters. Further deals about audio amplifiers and both voltage and power, their theories, parameters, and distribution.
Description
Citation
KONDLER, R. Metody návrhu zařízení pro audiotechniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
prof. Ing. Jiří Mišurec, CSc. (předseda) Ing. Milan Šimek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vojtěch Fiala (člen) Ing. Vladimír Červenka, Ph.D. (člen) Ing. Ľuboš Nagy, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
Dotaz k regulátoru hlasitosti. Proč je ve schématu kapacitor C3, jeho funkce a jakým způsobem ovlivňuje kmitočtovou charakteristiku.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO