Software pro podporu výuky korekčních kódů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato Bakalářská práce se zaměřuje na vybrané korekční kódy (ECC) a jejich problematiku. Cílem práce je pomoci čtenářům pochopit ECC snadnou a srozumitelnou formou. Najdeme zde mnoho názorných tabulek a obrázků pro lepší pochopení jak kódy pracují. každá sekce obsahuje jeden kód a většinou je naplněna způsobem zabezpečení a principem dekódování. Pro každou sekci byl vytvořen interaktivní aplet a program pro experimentální účely.
This Bachelor thesis is mainly focused on issues of the chosen error correcting codes (ECC) and their demonstrative. Goal of this work is help to understand ECC to readers, easy and reasonable form. We can find here a lot of illustrative tables and figures for better understanding how codes works. Every section constains one code and mostly is filled by code securing and code decoding. For every section interactive Aplet and program for experimental uses were created.
Description
Citation
PETRIK, J. Software pro podporu výuky korekčních kódů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Karel Burda, CSc. (předseda) prof. Ing. Jaroslav Koton, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Hanák, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Pavelka (člen) Ing. Ivo Strašil (člen)
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO