Vizualizace polohy stanic sítě PlanetLab

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá způsobem zobrazením polohy stanic sítě PlanetLab na mapové podklady. Teoreticky zde rozebírám síť PlanetLab, teoretické pojmy z této oblasti a způsob fungování. Pro vytvoření skriptu provádějící tuto funkci je využit skriptovací jazyk JavaScript. V praktické části je potom ukázán princip vytváření databáze uzlů, která je následně nezbytný pro funkci skriptu provádějící vykreslení značek uzlů na mapu a získání jejich další informací. Na konec je popsán skript napsaný v jazyce JavaScript, který je přiložen k této práci jako soubor vizualize.html.
This paper deals with a way to display the location of PlanetLab network stations on map. Here I theoretically go through PlanetLab network, theoretical terms from this field and way of functioning. To create the script performing this function is used scripting language JavaScript. In the practical part is shown principle of creating a database nodes, which is then necessary for the script that rendering markers on the map and obtain further information. At the end is described the script written in JavaScript, which is attached to this work as a vizualize.html.
Description
Citation
POLÁŠEK, J. Vizualizace polohy stanic sítě PlanetLab [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
prof. Ing. Dan Komosný, Ph.D. (předseda) Ing. Radim Číž, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jaroslav Vrána, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Šmirg, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Přinosil, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
Jaký způsobem řešíte případy, kdy záznamu v datovém souboru chybí jedna položka/parametr? Student odpověděl.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO