Integrace pomocných modulů do systému pro automatizované funkční testování

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Záměrem této bakalářské práce, bylo získat teoretické základy v oblasti automatizace testování embedded zařízení, zejména při použití testovacích modulů, pochopit strukturu protokolu Modbus a Enviracom, architekturu systému pro podporu automatizovaného testování ATAB a tyto znalosti následně využít k naprogramování ovladačů pro testovací moduly NTC Simulator a EnviraCOM Serial Adapter v jazyce C#.
The aim of this bachelor thesis was gain of theoretical background in the field of embedded device testing especially when using test modules, to understand the structure of Modbus and Enviracom protocols, architecture of system for automated testing ATAB and use that knowledge for programing drivers for test modules NTC Simulator and EnviraCOM Serial Adapter in C# language.
Description
Citation
HŘEBÍČEK, Z. Integrace pomocných modulů do systému pro automatizované funkční testování [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Václav Zeman, Ph.D. (předseda) Ing. Pavel Šilhavý, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Sýkora (člen) Ing. Jiří Jeniš (člen) Ing. Zdeněk Martinásek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
Citujete poměrně značné množství literatury. U některé mi však uniká přímá souvislost s místem, kde se na literaturu v prácie odkazujete, například [10],[11],[15]. Můžete blíže objasnit, jakým způsobem jste s touto literaturou pracoval a jaké informace jste z ní čerpal?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO