Uživatelské nástroje pro podporu automatizovaného funkčního testování prototypů ve vývoji

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Předložená bakalářská práce se zabývá vývojem aplikace pro podporu automatizovaného testovaní prototypů ve společnosti Honeywell, divizi ACS v Brně. V rámci práce byl vytvořen počítačový software, který načítá data z předloženého skriptovacího souboru, a na jejich základě provádí testování. Výběr skriptu i zadávání ostatních parametrů je realizováno pomocí grafického uživatelského rozhraní. Průběh a výsledky testování jsou v reálném čase vypisovány v informační kontrole programu. Aplikace dále umožňuje uložit soubor s logovacími informacemi. Program je realizován v programovacím jazyce C#.
This work deals with develop of PC application to support automated testing of prototypes, which are developing in Honeywell International, Inc., ACS division in Brno. There was created a PC software witch executes testing process based on input script files. For select script files and specify other necessary information was designed a graphic user interface. Testing information are being presented in a program information control in real-time as the same as results of tests. The application also allow to users save the log file. The program has been realized in C# programing language.
Description
Citation
GRABOVSKÝ, Š. Uživatelské nástroje pro podporu automatizovaného funkčního testování prototypů ve vývoji [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Václav Zeman, Ph.D. (předseda) Ing. Pavel Šilhavý, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Sýkora (člen) Ing. Jiří Jeniš (člen) Ing. Zdeněk Martinásek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO