Podnikatelský záměr pro založení společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na sestavení podnikatelského záměru pro založení společnosti. Nejprve se zabývá teoretickou částí, kde jsou popsány pojmy týkající se podnikání, dále se zde definuje podnikání v hotelnictví a gastronomii, financování podnikatelské činnosti a také je tu rozebrána struktura podnikatelského plánu. V praktické části se aplikují poznatky z teorie na konkrétní návrh podnikatelského plánu pro založení podniku v oboru hotelnictví a gastronomie.
This thesis focuses on the preparation of a business plan for the establishment of the company. In the theoretical section describes concepts related to business. Furthermore, is here defined entrepreneurship in hospitality and gastronomy and business financing. This thesis also analyzes the structure of the business plan. In the practical part are applied knowledge of the theory to the specific proposal of a business plan for the establishment of the company in the field of hotel and gastronomy.
Description
Citation
BERKA, V. Podnikatelský záměr pro založení společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) Ing. Ladislav Žalio (místopředseda) Ing. Josef Polák, Ph.D. (člen) JUDr. Lenka Hrstková Dubšeková (člen) Ing. Libor Benátský (člen)
Date of acceptance
2014-06-23
Defence
Otázka vedoucího práce: zodpovězeno v plném rozsahu. doc. Myšková: V práci uvádíte tři různé variatny možných nákladů a výnosů. Uvažoval jste v práci také náklady na úvěr použitý pro zakoupení hotelu? - zodpovězeno v plném rozsahu. Ing. Žalio: Cena za ubytování je stanovena jako nákladová nebo tržní? - zodpovězeno v plném rozsahu. Ing. Žalio: Jaký uvažujete provozní kapitál na hotel? Uvažoval jste také nutnou výši zásob? - zodpovězeno v plném rozsahu.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO