Tvorba průběhu zakázky firmou se zaměřením na přípravu technické dokumentace a kalkulace nákladů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá analýzou průběhu zakázky firmou a primárně se zaměřuje na kalkulaci nákladů a technickou dokumentaci. Obsahuje návrhy pro předcházení a optimalizaci procesů, které jsou stěžejní pro správný průběh zakázky firmou. Představuje společnost Rubena a. s, která je součástí České gumárenské společnosti a jejím hlavním předmětem podnikání jsou gumové produkty. Na základě provedené analýzy jsou vypracovány návrhy na optimalizaci.
This bachelor thesis focuses on analyzing development of company´s contract and it primarily aims on calculation of costs and on technical documentation. It contains suggestions for prevention and optimization of processes which are crucial for successful developement of contract. My thesis also introduces Rubena a. s, company which is part of Česká gumárenská společnost. Their main products are all made of rubber. Suggestions for optimization are based on this analysis.
Description
Citation
THÉROVÁ, N. Tvorba průběhu zakázky firmou se zaměřením na přípravu technické dokumentace a kalkulace nákladů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. Ing. Josef Sedlák, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2014-06-20
Defence
Otázky oponenta – odpovězeno Ing. Bartošek: Proč mezi hrozby řadíte poruchu lisu? Jakou částí podniku se zabývá analýza příležitostí a hrozeb? – odpovězeno doc. Sedlák: Z čeho se vyrábí podložka? Znáte obsah směsi? Zvažovala jste výrobu kooperací? – odpovězeno Ing. Breinek: Jaká je poruchovost strojů? – odpovězeno Ing. Neuwirth: Proč jste se v analytické části nezaměřila na sledování poruchovosti výrobních zařízení? – částečně odpovězeno prof. Dostál: Vysvětlete rozdíl mezi názvem práce a jejím obsahem. – částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO