Návrh marketingového plánu podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem marketingového plánu pro Shocart, spol. s.r.o. a je rozdělena do tří částí. Teoretická část shrnuje poznatky o marketingu a jeho vývoji, podniku a jeho okolí a zabývá se marketingovou strategií. Analytická část zkoumá současnou situaci podniku a návrhová část obsahuje konkrétní návrhy marketingového programu.
The bachelor thesis deals with the marketing plan for Shocart, Co., Ltd. and is divided into three parts. The theoretical part summarizes knowledge about marketing and its development, the company and its surroundings and also is engaged in marketing strategies. The analytical part examines the current situation of the company and the third part contains specific proposals.
Description
Citation
POLANSKÝ, J. Návrh marketingového plánu podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) prof. Ing. et Ing. Fabian Khateb, Ph.D. et Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA Otázky: Kde se nachází sídlo společnosti a jaká je její velikost vzhledem k obratu a počtu zaměstnanců? Jaká je struktura zaměstnanců z hlediska funkčního (kompetenčního) zařazení? Jaká je právní forma společnosti? Jaké rozdělení kompetencí mají majitelé společnosti ? Jedná se o sestavení mapy na požadavek zákazníka? Jaký je potenciál charakteru podnikatelské činnosti analyzované společnosti? - zodpovězeno doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA Otázky: Jaké oblasti plánování v podniku jsou propojeny s marketingem? Jaká je vazba mezi marketingem a finančním plánem? Jak se nároky na opatření, které navrhujete, projeví ve finančním plánu? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO