Návrh na efektivní slaďování pracovního a soukromého života ve vybrané organizaci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá systémem flexibilních úvazků, který je v západním světě již poměrně dost rozvinutým a několik let zaběhnutým procesem, ale pro Českou republiku je to poměrně novým tématem. Cílem diplomové práce je vytvořit praktický návrh, jak u zaměstnanců zlepšit pracovně-soukromý život a identifikovat nejčastější problémy, se kterými se při zaměstnanci nejčastěji setkávají a jak na ně pracovníci reagují. Hlavním přínosem jsou konkrétní výsledky výzkumu, který poukazuje na reálná data získaná od pracovníků na základě řady analýz.
The aim of thesis is a proposal how to improve a work-life balance at the city council and identify the most common problems the company and people are dealing with. The main highlighted benefit are factual results of research – data from real respondents – employees working hours and the analysis of the real benefits for the company which are used as a base for the real proposal of the implementation.
Description
Citation
VEČERKOVÁ, V. Návrh na efektivní slaďování pracovního a soukromého života ve vybrané organizaci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) doc. PhDr. Martina Rašticová, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2014-06-18
Defence
Otázky vedoucího diplomové práce: odpovězeno Otázky vedoucího diplomové práce: odpovězeno Otázky oponenta diplomové práce: odpovězeno Doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D.: Upřesňující dotazy na výzkumný vzorek. Jaká vidí studentka úskalí pro analyzované subjekty?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO