Energetické využití odpadů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
V této práci se podíváme na problematiku dnešní společnosti z hlediska produkce odpadů a jeho zpracování v rámci Evropské Unie. Poznáme rozdělení odpadů do kategorií, zaměříme se na legislativa a normy nakládání s odpady. Nahlédneme také do statistik produkce a zpracování odpadů u nás v ČR a v EU. Zaměříme se i na možnost zpracování odpadu jako suroviny pro výrobu energie a hypotézu vývoje odpadového hospodářství ČR.
In this task we will talk over the problems in this current society from the aspect of waste production and treatment in European Union. We will classify the waste distribution to the categories, we will focus for the legislatives and the standards of waste management. Also we will preview the production statistics and waste logistic in the Czech Republic and EU. We will focus even for the waste processing like a material for the energy production and development of waste economy hypothesis.
Description
Citation
ČECH, R. Energetické využití odpadů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika
Comittee
prof. Ing. Vítězslav Hájek, CSc. (předseda) doc. Ing. Bohuslav Bušov, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Radoslav Cipín, Ph.D. (člen) Ing. Dalibor Červinka, Ph.D. (člen) doc. Ing. František Veselka, CSc. (člen)
Date of acceptance
2014-06-20
Defence
Student obhajoval svoji bakalárskou práci na téma Energetické využití odpadů. Prezentoval míru zpracování komunálního odpadu v ČR. Předvedl možnosti energetického využití odpadu. Popsal největší spalovny v ČR. Zmínil související legislativu. Popsal předpokládaný vývoj v budoucnosti. Student zodpověděl dotazy komise. Student zodpověděl dotazy komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO