Návrh na zlepšení motivačního systému ve vybraném podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem diplomové práce je návrh vhodných změn současného motivačního systému v gastronomickém podniku. Tyto změny by měly vést blíže k celkové spokojenosti zaměstnanců, ke kvalitnější komunikaci v interpersonálních vztazích na pracovišti, ke zvýšení pracovní motivace a výkonnosti zaměstnanců.
The aim of the thesis is the suggestion of appropriate amendments to the current motivation system in a gastronomic enterprise. These changes should lead closer to overall staff satisfaction, better quality of communication in interpersonal workplace relations, to increase work motivation and employee performance.
Description
Citation
KLIMÁNKOVÁ, M. Návrh na zlepšení motivačního systému ve vybraném podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jan Budík, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
Otázky vedoucího – odpovězeno doc. Myšková: Máte v celkové finanční náročnosti zahrnuty i stimulační pobídky? – odpovězeno Ing. Novák: Víte, jaká je situace na trhu práce z pohledu kuchařů, číšníků atd.? – odpovězeno Ing. Budík: Jaká je návratnost investice do strouhače sýru? – odpovězeno Ing. Veselý: Co by vás v podniku motivovalo nejvíce? – odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO