Návrh marketingové strategie pro společnost Dach system s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na vytvoření návrhu marketingové strategie pro společnost Dach system s.r.o. Práce je standardně členěna na část teoretickou, praktickou a návrhovou, přičemž teoretická část obsahuje rešerši vybraných titulů a praktická část vycházející z cíle práce je věnována analýzám vnitřního a vnějšího prostředí. S ohledem na dosavadní činnost a působení společnosti jsou v návrhové části na základě výsledků jednotlivých analýz vypracované podrobné návrhy řešení, které přispějí k jejímu dalšímu rozvoji a ke zvýšení konkurenceschopnosti společnosti.
The diploma thesis focuses on the creation of a marketing strategy proposal for the company Dach system s.r.o. The thesis is standardly split into the theoretical, practical and propositional part. The theoretical part contains an overview and research of selected resources and the practical part, being rooted in the aim of the paper itself, focuses on the analysis of external and internal environment of the company. Bearing in mind the current activities of the company, the propositional part introduces upon the basis of the results of the particular analyses detailed solution proposals, which will lead to a further development of the company and to an increase in its competitiveness.
Description
Citation
URBÁŠKOVÁ, J. Návrh marketingové strategie pro společnost Dach system s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Jana Stávková, CSc. (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Marie Jakubcová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
Otázky vedoucího práce – odpovězeno Otázky oponenta – odpovězeno Ing. Jakubcová: Z čeho se sestává mzda zaměstnance a jak se promítá do marketingových nákladů? - odpovězeno RNDr. Chvátalová: Prováděla jste nějaké statistické výpočty a v jakém počítačovbém prostředí? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO