Podnikatelský plán na pořádání letního tábora pro děti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na přípravu podnikatelského plánu na pořádání letního tábora pro děti. Zaměřuje se na analýzu konkurenčního prostředí, na sestavení marketingového mixu, kalkulace a rozpočtu. Tato práce obsahuje vlastní návrhy na pořádání letního tábora pro děti, vyřízení potřebné dokumentace, programové, personální, materiálové zabezpečení a ekonomické zhodnocení letního tábora.
This bachelor thesis is focused on preparing a business plan for organizing a summer camp for children. It focuses on the analysis of the competitive environment, the assembly of the marketing mix, costing and budget. This work contains its own proposals for organizing a summer camp for children, handling, documentation, programming, personnel, material security and economic evaluation of a summer camp.
Description
Citation
HOLÁNEK, J. Podnikatelský plán na pořádání letního tábora pro děti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) RNDr. Hana Lepková (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-20
Defence
Otázka oponenta práce - zodpovězeno Otázky vedoucího práce - zodpovězeno prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA Otázky: Jaká je právní subjektivita analyzovaného subjektu? Není lepší stanovení tržní ceny než ceny kalkulační/ 1osoba za pobyt v táboře? Objasněte názvosloví v tabulce cash-flow a rozpočtové výsledovce uváděných v práci. - zodpovězeno Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. Jaký je váš vztah k analyzované organizaci? Jaký je v současné době trend poptávky po dětských táborech? - zodpovězeno RNDr. Hana Lepková Otázka: Jaké jsou příčiny poklesu trendu poptávky po daných službách? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO