Optimalizace odvodové povinnosti v souvislosti s volbou formy podnikání

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na odvodové povinnosti fyzických osob v různých formách podnikání. Ukazuje, jak se může, v mezích zákona, odvodová povinnost změnit volbou určité formy podnikání a navrhuje vhodnou formu podnikání pro konkrétní fyzickou osobu.
This bachelor thesis is focused on the tax liability of natural persons in various forms of the business. It describes how the tax liability could be legally changed by a selection of the business form and also proposes a suitable form of the business for the specific natural person.
Description
Citation
JANČAŘÍK, F. Optimalizace odvodové povinnosti v souvislosti s volbou formy podnikání [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
prof. Ing. Dušan Baran, CSc. (předseda) JUDr. Naděžda Vrbková (místopředseda) Ing. Michal Polák, Dr. (člen) Ing. Lenka Zemánková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Kutěj (člen)
Date of acceptance
2014-06-24
Defence
otázka vedoucího práce - zodpovězeno Ing. Polák: Jste si vědom všech negativních vlastností sdružení? - zodpovězeno Ing. Polák: Jaké další postupy byste společníkům ve sdružení doporučil? - zodpovězeno prof. Baran: Jak je to s ručením u sdružení a jaký na to máte názor? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO