Stolní hra

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění
Abstract
Gigurky jsou strategická hra pro dva. Výhodou této hry pro dva hráče je její variabilita, kdy pokaždé můžeš hrát za jinak sestavený tým a tím bude hra pokaždé jiná a pořád zábavná. Navíc si můžeš hrát i s gigurkami samotnými. Za pomocí magnetů, které v sobě obsahují, můžeš na plyšové gigurky přidělávat různé doplňky, například ochranné štíty. Samozřejmě si můžeš vybrat z pestré nabídky, který se k tvé gigurce hodí nejlépe. Doveď svůj tým k vítězství, ale hlavně nezapomeň po celou dobu hry se o své gigurky dobře starat, jinak nebudou mít sílu k boji.
Gigurky is a strategy game for two players. The advantage of this game for two players is its variability when every time you can play with other team. Therefore, the game is always different and fun. Moreover, you can play with gigurky themselves. Gigurky contain magnets. With helps of magnets you can attach a varios accessories as shields. Of course you can choose from a variety that is suited to your gigurka best. Bring your team to victory, but also remember take for your gigurky all the time, otherwise they will not have the strength to fight.
Description
Citation
KALINOVÁ, N. Stolní hra [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výtvarné umění - grafický design
Comittee
doc. MgA. Mikuláš Macháček (předseda) Mgr. Art. Žaneta Kögler (člen) MgA. Tereza Hejmová (člen) akad. soch. Zdeněk Zdařil (člen) MgA. Matěj Říčný (člen)
Date of acceptance
2014-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO