Řídicí jednotka pro automatickou líheň

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem a konstrukci řídicí jednotky pro automatickou líheň. První část této práce obsahuje základní rozdělení dnes používaných líhní. Dále je věnována důležitým podmínkám, které musí zajistit každá líheň pro úspěšné líhnutí. V této části jsou také porovnány vybrané líhně, dostupné na našem trhu a od různých výrobců. Druhá část je věnována návrhu řídicí jednotky pro automatickou líheň. Zde jsou popsány jednotlivé komponenty řídicí jednotky a jejich výběr. Poslední část je zaměřena na konstrukci a odzkoušení navržené řídicí jednotky.
This work presents design and construction of controller for automatic egg incubator. The first part of this work presents elementary kinds of eggs incubators, which are used in these days. There is description of the main conditions, which each incubator of eggs, have to keep for successful incubation. There are also comparisons of several eggs incubators, which are made by different manufacturers. The second part contains design of controller for automatic incubator of eggs. There are description components of controller and their choice. The last part is concentrating to construction and testing of controller.
Description
Citation
NOHA, J. Řídicí jednotka pro automatickou líheň [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
prof. Ing. Jaroslav Boušek, CSc. (předseda) prof. Ing. Dalibor Biolek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Jaroslav Kadlec, Ph.D. (člen) Ing. Radim Šneidr (člen) Ing. Miroslav Zatloukal (člen)
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s řešením své bakalářské práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Dále odpověděl na otázky komise: 1) Jak řešíte regulování vlhkosti? 2) Z jakého důvodu byla připojena USB sběrnice?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO