Vzduchotechnika výrobně skladovací haly

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem vzduchotechnických zařízení pro výrobně skladovací halu a prostor nutných pro zajištění provozu. Zařízení č. 1 je navrženo tak, aby bylo schopno pokrýt tepelnou zátěž obsluhovaných místností v letních měsících a teplovzdušně větrat v období zimním. Zařízení č. 2 slouží k teplovzdušnému vytápění v zimním období a pokrytí tepelné zátěže v letním období. Zařízení č. 3 zajišťuje pokrytí teplené zátěže v místnosti přípravny. Teoretická část je zaměřena na jednotky rooftop.
The bachelor thesis deals with the design of air conditioning equipment for production and storage hall and the space necessary to ensure the operation. The first system is designed to be able to cover the thermal load operated rooms in summer and hot air ventilation in winter time. The second system is used to hot-air heating in winter time and cover the thermal load in the summer. The third system provides coverage of thermal load in the preparation room. The theoretical part focuses on the rooftop units.
Description
Citation
FRIDRICH, L. Vzduchotechnika výrobně skladovací haly [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO