Novostavba rodinného domu, Nové Město nad Metují

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je zpracování projektové dokumentace pro novostavbu rodinného domu v Novém Městě nad Metují. Objekt je navržen jako dvoupodlažní částečně podsklepený o velikosti 4+1 pro 4 osoby. Rodinný dům v 1NP zaujímá nepravidelný tvar „T“ a ve 2NP tvar obdélníkový. Druhé nadzemní podlaží je zastřešeno sedlovou střechou ve sklonu 30°, zbylá část objektu střechou plochou. Povrchovou úpravu tvoří dřevěná fasáda a kontaktní zateplovací systém. Parkovací stání pro osobní automobil se nachází vedle objektu. Toto stání je zastřešeno spolu s částí 1NP plochou střechou. Jedná se o budovu z keramických tvárnic, ztraceného bednění a železobetonovými monolitickými stropy a schodištěm.
The topic of this bachelor thesis is processing of a project documentation of a new family house in Nové Město nad Metují. The object is designed as a two-floor house, partly with a cellar. It is projected for 4 persons and its size is 4+1. Ground floor is designed into the shape of uneven „T“, while the first floor takes shape of rectangle. First floor is roofed by a saddle-shaped roof with an inclination of 30°, while the other parts of the object have a flat roof. Surface is made from wooden facade and contact thermal insulation system. Parking place is situated next to the object. The place is roofed together with a part of the first floor by the same flat roof. The construction is made from ceramic blocks and lost formwork. It has got monolithic reinforced concrete ceilings and stairway.
Description
Citation
GRYMOVÁ, G. Novostavba rodinného domu, Nové Město nad Metují [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO