Modernizace zdravotně technických a plynovodních instalací v bytovém domě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá modernizací zdravotně technických a plynovodních instalací v bytovém domě. Teoretická část se věnuje jednotlivým způsobům přípravy teplé vody v bytových domech a metodám návrhu zásobníkového ohřívače teplé vody. Ve výpočtové části je řešen návrh a dimenzování splaškové a dešťové kanalizace, vnitřního vodovodu, domovního plynovodu a připojení objektu na stávající sítě technického vybavení. Jedná se o bytový dům využívaný pro bydlení. Objekt je podsklepený se čtyřmi nadzemními podlažími. V objektu se nachází bytové jednotky s odlišným uspořádáním hygienických zařízení. Projekt byl vytvořen dle současných českých a evropských norem a předpisů.
This bachelor's work deals with modernization of sanitation installations and gas piping. The theoretical part deals with individual ways of preparation hot water and design methods for storage heaters. Calculation part contains design and proportions of sewerage and rainwater system, internal water installations, gas piping and their connection to present technical networks. It is a bock of flats designed for housing. Building has basement and four floors which differ in placing of sanitary rooms. Project was done according to current Czech and Europe standarts and regulations.
Description
Citation
HONZÍREK, S. Modernizace zdravotně technických a plynovodních instalací v bytovém domě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO