Zdravotně technické instalace polyfunkčního objektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
V bakalářské práci jsou řešeny zdravotně technické instalace polyfunkčního objektu v Uherském Hradišti. V budově jsou navrženy dimenze a materiály instalací splaško-vé kanalizace a vodovodu. Ohřev teplé vody je zajištěn zásobníkovým ohřívačem v technické místnosti a průtokovými ohřívači u dřezů. Dále jsou navrženy přípojky – jednotné kanalizační a vodovodní. Odvod srážkové vody ze střechy je řešen odpad-ním potrubím vedeným po fasádě. Srážkové vody z parkoviště jsou čištěny odlučo-vačem ropných látek a stejně jako srážková voda ze střechy jsou vedeny do retenční nádrže s regulovaným odtokem. Návrh zdravotně technických instalací je proveden za použití příslušných technických norem.
The plumbing systems of the multifunctional building are solved in this bachelor‘s thesis. Dimension and pipe materials of the sewage system and water supply are designed in the building. The central water heating is solved by hot-water tank in the technical room. The water heating of kitchen sinks is solved by flow-heaters. The property connections are designed as well. Roof rain water is lead by rainwater downpipes on building facade. Car park rain water is lead by spill control oil – water separator. Roof rain water and car pak rain water are lead to the rainwater storage tank with regulated drain. The desing of the plumbing systems is made with usege of the appropriate technical standards.
Description
Citation
VAŇKOVÁ, K. Zdravotně technické instalace polyfunkčního objektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO