Novostavba rodinného domu se dvěma bytovými jednotkami v Holešově

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce „Novostavba rodinného domu se dvěma bytovými jednotkami v Holešově“ je zpracována ve formě prováděcí projektové dokumentace a obsahuje všechny náležitosti dle platných předpisů. Navržený objekt leží na parcelách číslo 2394/8, 2394/9, 2395/8 a 2395/9 v Holešově. Svým charakterem se jedná o samostatně stojící objekt. Rodinný dům je navržen systémem Heluz. Konstrukce střechy je rozdělena na dvě části. Hlavní jednotka je zastřešena vazníkovou konstrukcí a garáž s druhou bytovou jednotkou mají ploché střechy. Novostavba je řešena pro 5 – člennou rodinu a osobu s omezenou schopností pohybu. Pro tuto osobu je navržena bezbariérová jednotka, na kterou je zpracována seminární práce. K domu je připojena také garáž. Objekt je nepodsklepený, dvoupodlažní. Součástí této práce je také zpracování architektonické studie, výpočtů stavební fyziky, schodiště a základů.
This bachelor thesis „Detached house with two flats in Holešov“ is created in a form of implementing project documentation and it contains all requirments according to the valid regulations. Designed object is situated on a lot number 2394/8, 2394/9, 2395/8 and 2395/9 in Holešov. The object stays separated from other objects. For designing this family housing was used Heluz system. Construction of a roof is separated into two parts. Main unit is covered by truss structures and garage with the other apartment have flat roofs. This newly built housing is designed for family consisting of 5 people and for disabled person. There is a barrier-free unit designed for the disabled person, which is part of seminar work. There is also garage attached to the house. The object has two floors and no basement. Architectural study, calculation of construction physics, stairs and foundations of building are also part of this project.
Description
Citation
FRIDRICH, M. Novostavba rodinného domu se dvěma bytovými jednotkami v Holešově [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO