Kondenzační kotel a solární kolektory v bytovém domě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je vytápění a příprava teplé vody v bytovém domě v Rožnově pod Radhoštěm.Objekt má čtyři nadzemních podlaží a suterén. V každém nadzemním podlaží jsou dvě bytové jednotky. V suterénu se nachází technická místnost se zdrojem tepla, plynovou kaskádovou kotelnou. K vytápění slouží dvoutrubková otopná soustava. Otopnými plochami jsou deskováa trubková tělesa. Jako primární zdroj teplé vody slouží plynová kotelna, jako sekundární zdroj alternativní příprava pomocí solárního systému.
The subject of this thesis is the heating and hot water preparation in the residential house in Rožnov pod Radhoštěm. Object has four floors and basement. In each floor there are two residential units. In thebasement there is a utility room with heating, gas boiler cascade. Used to heat-pipe heatingsystem. Heating surfaces are plate and tubular body. The primary source of hot water is gasboiler. As a secondary source of alternative preparation with solar system.
Description
Citation
BUKOVJAN, J. Kondenzační kotel a solární kolektory v bytovém domě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO