Vzduchotechnika restaurace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem vzduchotechnických systémů v zadaném objektu restaurace. Cílem práce bylo navrhnout systém klimatizace tak, aby bylo dosaženo optimálních mikroklimatických podmínek ve všech provozně rozdílných částech budovy, jako jsou kuchyně, restaurace, společenský sál nebo ubytovací apartmá. K tomu byly použity dostupné výpočetní programy a platné předpisy a normy. Pomocí počítačových simulací jsem posoudil stávající stav distribuce vzduchu části objektu a navrhnu její optimalizaci pro zkvalitnění vnitřního mikroklimatu.
This thesis describes the creation of ventilation systems in the specified restaurant. The pur-pose of this investigation is to design the air conditioning system so as to create the optimal microclimate conditions in all operating parts of the building; such as a kitchen, restaurant, social hall or an apartment. I will use available computer software and adhere to the applica-ble regulations and standards. Using computer simulations, I will assess the current status of the air distribution in respective parts of the building and propose its optimization, which in turn will provide an optimal internal microclimate.
Description
Citation
KRÁL, T. Vzduchotechnika restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO