Ekonomické a finanční posouzení projektu realizovaného soukromým investorem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
V teoretické části se zaměřuji na problematiku investic. Zejména investičního a finančního rozhodování a dále na zdroje financování a ukazatele ekonomické efektivnosti projektů. V praktické části se zabývám stanovením vstupních dat pro výpočet ukazatelů ekonomické efektivnosti. Především hospodářský výsledek a peněžní toky. Výsledkem této části bude doporučení investorovi, zda daný projekt realizovat.
In the theoretical part, I focus on issues surrounding investments. Primarily, investment and financial decision-making. Furthermore, in the same section, I examine sources of finance and indicators of economic efficiency of projects. In the practical section, I focus on establishing of input data, which are used for calculation of indicators of economic efficiency. Mainly, economic result and cash flow. The result of this part is recommendation for an investor, about whether he/she should realise the project.
Description
Citation
VLASTNÍKOVÁ, T. Ekonomické a finanční posouzení projektu realizovaného soukromým investorem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2014-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO