Novostavba rodinného domu s vinným sklepem v Boršicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato práce má za cíl vypracovat dokumentaci pro provádění stavby. Jedná se o novostavbu rodinného domu s vinný sklepem v Boršicích. Novostavba je určena k trvalému bydlení pro pěti člennou rodinu. V suterénu se nachází vinný sklep. Objekt má jedno nadzemní podlaží, obytné podkroví a je kompletně podsklepen. Novostavba je vyzděná z keramických tvárnic Porotherm. Střecha je sedlová. Dům je umístěn v mírně svažitém terénu.
The aim of this thesis is to develop design documents for building construction. It is a new building family house and wine cellar. The new building is designed for permanent habitation for the five-member family. There is a wine cellar in the basement. The building has one aboveground floor, attic and he is completely basement. The new building is waled with ceramic blocks Porotherm. The roof is gabled. The house is located in a slightly hilly ground.
Description
Citation
VÝSTUPOVÁ, E. Novostavba rodinného domu s vinným sklepem v Boršicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO