Zajištění stavební jámy v Brně pro podzemní garáže u Janáčkova divadla

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem pažící konstrukce reálné stavební jámy podzemních garáží u Janáčkova divadla v Brně. Obsahem je popis možných řešení se zhodnocením jejich výhod a nevýhod. Cílem práce je vybrat z těchto metod na základě vyhodnocení inženýrsko-geologického průzkumu vhodnou metodu zajištění stavební jámy. Pro tuto metodu provést statický výpočet a zpracovat projektovou dokumentaci.
The bachelor´s thesis deals with the sheeting construction real construction pit underground parking garage at the Janáček Theatre in Brno. It contains the description of the possible solutions to the appreciation of their advantages and disadvantages. The goal is to choose one of these methods based on evaluation of engineering-geological survey appropriate method to ensure that the construction pit. For this method to perform static analysis and process design documentation.
Description
Citation
ZAPLETAL, A. Zajištění stavební jámy v Brně pro podzemní garáže u Janáčkova divadla [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO