Vyhotovení geometrického plánu pro rozdělení pozemku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá vyhotovením geometrického plánu pro rozdělení pozemku v analogové katastrální mapě. Práce je rozdělena na teoretickou část a zpracování vlastního měření. Teoretická část popisuje historii geometrického plánu, související právní a technické předpisy a základní informace k pojmu geometrický plán. Vlastní geometrický plán je vyhotoven v katastrálním území Dolní Heřmanice. Ke zpracování geometrického plánu byl použit geodetický program VKM.
Bachelor´s thesis deals with making of a geometrical plan for the land division in an analogical cadastral map. The thesis is divided into two parts – the theoretical part and processing the measurement itself. The theoretical part describes the history of geometrical plan relating to legal and technical regulations and next there is basic information to the term of a geometrical plan. The geometrical plan itself is drawn up in the cadaster Dolní Heřmanice. The geodetic programme VKM was used for the geometrical plan processing.
Description
Citation
ŠULEROVÁ, H. Vyhotovení geometrického plánu pro rozdělení pozemku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Geodézie a kartografie
Comittee
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO