Rodinný dům v Mikulově - hrubá spodní stavba

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem této práce je stavebně-technologické řešení hrubé spodní stavby rodinného domu v Mikulově. Rodinný dům je řešen jako novostavba na nezastavěné parcele. Součástí práce je technická zpráva zařízení staveniště, technologický předpis zvolených prací, kontrolní a zkušební plány k těmto pracím, návrh strojní sestavy pro danou etapu výstavby, řešení mimostaveništních dopravních vztahů, plán bezpečnosti a ochrany zdraví, environmentální plán, položkový rozpočet a harmonogram.
The aim of this work is the construction and technological solutions to lower rough building a house in Mikulov. House is designed as a new building on the undeveloped parcel. Thesis includes technical report of building equipment, technological instruction for selected works, inspection and test plans for these works, mechanical design kits for the construction phase, the solution of external transport links, schedule of health and safety, environmental plan, itemized budget and schedule.
Description
Citation
PLATZEROVÁ, V. Rodinný dům v Mikulově - hrubá spodní stavba [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO