Novostavba rodinného domu se dvěma bytovými jednotkami v Uhřínově

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je návrh rodinného domu se dvěma bytovými jednotkami, které jsou vzájemně propojeny. Stavební pozemek se nachází na kraji obce Uhřínov u Velkého Meziříčí. Novostavba je určena pro pětičlennou rodinu a dva prarodiče, z nichž jeden je na vozíčku, proto je první bytová jednotka řešena bezbariérově. Objekt je nepodsklepený, má dvě nadzemní podlaží. V jihovýchodní části pozemku je navržena garáž s dílnou. Budova je navržena z konstrukčního systému KM BETA. Konstrukce stropu je ze železobetonu a konstrukci střechy tvoří dvě vazníkové střechy se sklonem střešní roviny 10°.
The bachelor thesis deals with a design of a detached house which includes two interconnected apartments. The property is situated on the edge of the town called Uhřínov, near Velké Meziříčí. The house is intended for a 5-member family and two grandparents, one of which is wheelchair dependent that is why one of the apartments is wheelchair accessible. The building has two floors and no basement. In the southeast part of the property a garage with a workshop is designed. The building is designed to be built from the construction system KM BETA. The construction of the ceiling is designed from reinforced concrete and the construction of the roof is made of two girder roofs with its incline of 10°.
Description
Citation
POSPÍŠILOVÁ, J. Novostavba rodinného domu se dvěma bytovými jednotkami v Uhřínově [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO