Zavedení a praktické uplatnění hodnotového managementu v organizaci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá problematikou hodnotového managementu jako komplexního inovačního nástroje, jehož účelem je umožnit podniku dosáhnout konkurenční schopnosti ve všech jeho činnostech, růstu produktivity a také co největšího pokroku směrem ke stanoveným cílům s použitím minimálních zdrojů. Popisuje využití hodnotového přístupu a jeho metod, aplikačních disciplin a nástrojů. Účelem diplomové práce je stanovit obecný základ pro vedení firmy, které by mohlo úspěšně realizovat a uplatňovat hodnotový management v praxi.
This master’s thesis deals with a problems of value management as a comprehensive innovative tool designed to enable the company to achieve competitiveness in all its activities, increase productivity and maximize progress towards the objectives set by using minimum resources. Describes the use of values-based approach and its methods, disciplines and application tools. The purpose of this master’s thesis is to establish a common basis for company management, which could successfully implement and apply the value management in practice.
Description
Citation
VAŘECHA, M. Zavedení a praktické uplatnění hodnotového managementu v organizaci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Zdeněk Mikoláš, CSc. (předseda) prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (místopředseda) doc. Ing. František Bartes, CSc. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO