Atlas

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění
Abstract
Má bakalářská práce se skládá z několika desítek kreseb, které jsou kresleny především suchým pastelem na formáty různých velikostí. Kresby se budou následně na sebe vrstvit a v konečné realizaci budou volně instalovány v prostoru. Měli by připomínat bloky - části skicáků. Kresby jsou (možná deníkovým) záznamem. Jsou mezi nimi kresby volné ale i striktně geometrické, ve kterých se záměrně zameřuji na určitý tvar - válec, jež se snažím rozvíjet, deformovat. Celková instalace by měla působit jako mapa k orientaci mezi plochou a prostorem.
In my bachelor thesis contains several drawings, which are drew mostly by dry pastel technique on different formats with different size. Drawings will be stacked on each other and will be install in space. Drawings should commemorate parts of sketchbooks. Drawings are (maybe diary) notes. Some of them have free character and some of them are strictly geometric which are focused on one shape - cylinder. This cylinder I try to deform. Whole installation should reminds map for orientation between space and flat.
Description
Citation
KORBIČKOVÁ, A. Atlas [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výtvarné umění - video - multimedia - performance
Comittee
prof. akad. soch. Michal Gabriel (předseda) prof. akad. soch. Jan Ambrůz (člen) doc. Mgr. Pavel Korbička (člen) akad. soch. Zdeněk Zdařil (člen) PhDr. Pavel Ondračka (člen) doc. Mgr. Jan Zálešák, Ph.D. (člen) MgA. Tomáš Hrůza (člen) Mgr. Slavomír Krekovič, Ph.D. (člen) doc. akad. soch. Jiří Sobotka (člen) PhDr. Kaliopi Chamonikolasová, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Tomáš Medek (člen)
Date of acceptance
2014-08-27
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO