Modulární vývody z odfukových kanálů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Projekt pojednává o navržení ideální varianty modulárního vývodu, která bude plně funkční, pro firmu ABB v Brně na Vídeňské ulici. Po navržení modulárního vývodu, se budu zabývat vytvořením kusovníků pro jednotlivé segmenty, kusovník bude vytvořen na základě, předcházejících úvah a firemních zvyklostí. Dále jsem připravil podklady pro SAP konfigurátor a zhotovil technologický postup, dle strojů používaných ve firmě ABB.
The project aims to design the ideal, fully functional version of a modular outlet for the ABB company, residing in Brno, Vídeňská street. After designing the modular outlet, I will proceed to draw up bills of materials for individual segments. A bill of materials will be drawn up based on previous considerations and corporate conventions. Furthermore, I prepared the grandwork for an SAP configurator and I also established the technological procedure in accordance with the machines used in the ABB company.
Description
Citation
DOSTOUPIL, J. Modulární vývody z odfukových kanálů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie
Comittee
prof. Ing. Miroslav Píška, CSc. (předseda) doc. Ing. Viktor Kreibich, CSc. (místopředseda) Ing. Oskar Zemčík, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Klakurková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Navrátil (člen) Ing. Karel Neužil (člen)
Date of acceptance
2015-06-17
Defence
Jak se určuje šroubový spoj a jak se vypočítá? Jak se určuje výrobní přesnosnost stroje? Student položené dotazy zodpověděl.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO