Informační strategie firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na možnosti využití moderních přístupů k řízení informačních technologií, konkrétně se věnuje potřebám inovace řízení životního cyklu vývoje software. Teoretická část práce je zaměřena na metody využívané pro informační strategii. Na základě analytické části práce, ve které hodnotím stávající přístup k řízení služeb informačních technologií, navrhuji řešení ve formě zákaznicky orientované informační strategie firmy a přístupu k řízení vývoje software jako součásti životního cyklu služeb.
This diploma thesis is focused on the possibility of using modern approaches to information technology management. Specifically, it concentrates on demands for innovation of software development lifecycle management. The theoretical part of the thesis is focused on methods used in information strategy. Based on results of the analytical part, where I evaluate current approach to information technologies service management, I suggest solutions in the form of customer oriented information strategy and approach to the management of software development as a part of service lifecycle.
Description
Citation
KRATOCHVÍL, T. Informační strategie firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen) Ing. Michal Polák, Dr. (člen)
Date of acceptance
2011-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 10 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO