Návrh na snížení nezaměstnanosti v okrese Třebíč

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na vývoj a problematiku nezaměstnanosti v okrese Třebíč v letech 2009 – 2013. Práce se zabývá analýzou a příčinami nezaměstnanosti a to dle struktury uchazečů. Z výsledků analýzy jsou navržena řešení, která by měla být nápomocna ke snížení nezaměstnanosti v okrese Třebíč a jsou uvedena v závěru práce.
This master’s thesis deals with the problem of unemployment and its development in the district of Trebic in years 2009 – 2013. The work is focused of finding the causes of unemployment through labor market analysis, especially structure of job seeker. Some solutions that can help to reduce unemployment rate in the district of Trebic result from the conducted analysis. These are presented in the conclusion of the thesis.
Description
Citation
ŠEDOVÁ, L. Návrh na snížení nezaměstnanosti v okrese Třebíč [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (předseda) Ing. et Ing. Miloš Škrdlík, MSc., MBA (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-02-05
Defence
OTÁZKY VEDOUCÍHO: Nebyly položeny. OTÁZKY OPONENTA: Odpovězeno. 1) Ing. et Ing. Miloš Škrdlík, MSc., MBA: Jak hodnotíte 10% nezaměstnanost v kontextu Evropské unie a v kontextu České republiky? Jak je to se zaměstnavatelem COOP, proč ho neuvádíte v diplomové práci? Jaký je váš názor na zvyšování minimální mzdy ve vztahu k nezaměstanosti? Odpovězeno. 2) Ing. Vít Chlebovský, Ph.D.: Jak jste došla ke kalkulacím, které uvádíte v diplomové práci? Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO