Podnikatelský záměr na rozšíření podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na vypracování podnikatelského plánu, konkrétně návrhu na rozšíření výrobního sortimentu v malé společnosti, zaměřené na vývoj, výrobu a servis elektronických zařízení, XY spol. s r.o. První část práce je zaměřena na teoretická východiska nezbytné k vytvoření návrhu, druhá část obsahuje komplexní analýzu společnosti a závěrečná část předkládá konkrétní návrh na rozšíření výrobního sortimentu ve zmiňované společnosti.
The thesis is focused on developing a business plan, specifically the proposal to extend the product range in a small company XY spol. s.r.o. which is focused on developing, manufacturing and servicing of electronic equipment. The first part is focused on the theoretical background necessary to create a proposal, the second part contains a complex analysis of the company and the final section presents specific proposal to extend the product range in the mentioned company.
Description
Citation
KUPEC, T. Podnikatelský záměr na rozšíření podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Mgr. Nisler Stanislav (místopředseda) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-02-03
Defence
otázky oponenta - zodpovězeno Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. - Jak jste dospěl k uvedeným nákladům projektu a jaké konkrétní položky zahrnují? - zodpovězeno částečně Jak jste postupoval při určování fixních nákladů na jeden kus a z jakých dat jste vycházel? - zodpovězeno částečně Z jakých dat jste vycházel při určování ceny výrobku a které faktory hrály při tvorbě ceny hlavní roli? - zodpovězeno částečně Ing. David Schüller, Ph.D. - Proč jste v analýze rizik použil právě pětistupňovou škálu, z jaké literatury vycházíte? - zodpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO