Návrhy na snížení nezaměstnanosti v okrese Blansko

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá problematikou nezaměstnanosti v okrese Blansko. Analyzuje a popisuje z různých hledisek faktory, které působí na míru nezaměstnanosti. Zabývá se aktuální situací na trhu práce v okrese Blansko, aktivní politikou zaměstnanosti a následně jsou zde uvedeny návrhy a doporučení, které by měly přispět ke snížení nezaměstnanosti.
This master´s thesis is focused on unemployment issues in district Blansko. It describes and analyses factors effecting unemployment in different categories. It is dealing with actual situation on the labor market in district Blansko, active employment policy and there are presented suggestions and recommendations to decrease of unemployment rate.
Description
Citation
PIVOŇKA, M. Návrhy na snížení nezaměstnanosti v okrese Blansko [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (předseda) Ing. et Ing. Miloš Škrdlík, MSc., MBA (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-02-05
Defence
OTÁZKY VEDOUCÍHO: nebyly položeny. OTÁZKY OPONENTA: odpovězeno. 1) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D.: Máte návrhy na konkrétní kroky, jak zabezpečit vámi navrhované zahraniční pobyty v průběhu středoškolského studia a jak je financovat? Jak byste začal s realizací tohoto záměru? Odpovězeno. 2) Ing. Vít Chlebovský, Ph.D.: Čím je podle vás způsobeno, že pokles nezaměstnosti na Blanensku je razantnější než v rámci České republiky? Odpovězeno. 3) Ing. et Ing. Miloš Škrdlík, MSc., MBA: připomínka k aktuálnosti údajů o nezaměstnanosti a k hypotéze, že se obyvatelstvo stěhuje za prací z Blanenska do Brna.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO