Podnikatelský záměr pro založení firmy v oblasti IT

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na vytvoření podnikatelského záměru pro založení společnost s ručením omezeným, která bude působit v Jihomoravském kraji. Hlavním předmětem podnikání této společnosti je správa počítačových sítí a poskytování komplexních služeb spojených s touto podnikatelskou činností jako jsou IT poradenství, prodej HW a SW, webdesign a webhosting, vše se zaměřením na malé a střední podniky.
This thesis is focused on creation of the business plan for establishing a limited liability company that will operate in the South Moravian Region. Main subject of enterprise of the company is computer network administration and provide complete services related to such business activities such as IT consulting, hardware and software sales, web design and hosting, all with a focus on small and medium companies.
Description
Citation
ŽUREK, K. Podnikatelský záměr pro založení firmy v oblasti IT [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) doc. Ing. František Bartes, CSc. (místopředseda) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Václav Zeman (člen)
Date of acceptance
2011-06-09
Defence
Dobře
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 5 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO