Oceňování podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá oceněním společnosti metodou diskontovaných peněžních toků a ekonomické přidané hodnoty. V teoretické části práce jsou charakterizovány základní pojmy, principy a metody týkající se oceňování podniku. Praktická část práce se zabývá analýzami, které jsou nezbytné pro stanovení hodnoty podniku. Výsledkem práce je vyčíslení hodnoty podniku k datu ocenění.
The subject of this master‘s thesis is to analyze the value of a company using method called discounted cash flow and economic value added. As for the structure, the thesis is divided in two main parts – theoretical and practical. In the theoretical one the most important concepts, principles and methods are presented. Practical part is focused on analyses, which have to be used as a tool to specify a value of a company. The result of the thesis is the measuring of a company’s value at the date of its valuation.
Description
Citation
KUBĚNOVÁ, M. Oceňování podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-02-05
Defence
Otázky oponenta: opovězeno Ing. Ptáček: Jak jste určila tempo růstu? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO