Komunikační mix hotelu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá zlepšením komunikačního mixu konkrétního hotelu. V teoretické části je popsán marketing, analýza prostředí, marketingový mix, nástroje komunikačního mixu, marketing cestovního ruchu a riziko. V analytické části je popsána aktuální situace v konkrétním hotelu, současný komunikační a marketingový mix, dále je zde obsažena analýza oborového a obecného okolí, marketingový výzkum, SWOT analýza a analýza rizik. V poslední části se pokusím navrhnout nový komunikační mix vedoucí ke zlepšení situace v hotelu a návrhy na analýzu rizik.
Master thesis deals with improving communication mix of the hotel. Theoretical part describes marketing, environment analysis, marketing mix, communication mix, tourism marketing and risk. Analytical part describes the current situation in the hotel, current communication and marketing mix, including analysis of occupational and general environment, marketing research, SWOT analysis and risk analysis. In the last part I will try to propose a new communication mix to improve the situation in the hotel and suggestions resulting from risk analysis.
Description
Citation
ŘEZNÍČKOVÁ, M. Komunikační mix hotelu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (předseda) Ing. et Ing. Miloš Škrdlík, MSc., MBA (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-02-05
Defence
OTÁZKY VEDOUCÍHO: nebyly položeny. OTÁZKY OPONENTA: odpovězeno. 1) Doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc.: Z čeho budou návrhy financovány? Prováděla jste před odhadem rozpočtu analýzu stávajícího rozpočtu? Navrhujete nějaká opatření v souvislosti s cenami pokojů, které v diplomové analyzujete? Odpovězeno. 2) Ing. et Ing. Miloš Škrdlík, MSc., MBA: připomínka k absenci ekonomických kalkulací. Jaká je odhadovaná návratnost investice? Proč není uvažovaná investice komplexnější? Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO