Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce posuzuje finanční situaci podniku, který se zaměřuje na povrchovou úpravu. Zkoumaným obdobím je rozmezí let 2009-2013. Diplomová práce je rozdělena do několika částí. První pojednává o teoretických metodách a analýzách hodnocení podniku. Druhou částí je část praktická, která využívá teoretických poznatků z předchozí části. Část návrhová je poslední kapitolou, na jejím základě a dle provedených analýz budou navržena řešení, která by měla vést ke zlepšení současné situace podniku.
This thesis assesses the financial situation of the company focused on the surface finishing. The research period is between the years 2009-2013. The thesis is divided into several parts. The first part discusses the theoretical methods and analyzes a company's rating. The second part is practical and uses the theoretical knowledge from the previous section. The last chapter is based on the results of analyzing and according to these results, this part proposes solutions which can lead to improvement of the company.
Description
Citation
KOLÁČNÁ, V. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Mgr. Nisler Stanislav (místopředseda) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-02-03
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno Mgr. Stanislav Nisler -Používá firma informační systém? Jak vysvětlujete rozpor mezi dokladovaným a reálným stavem na skladě? - zodpovězeno částečně Ing. David Schüller, Ph.D. - Z jaké analýzy vychází určení slabých stránek? - zodpovězeno prof. Ing. Petr Dostál, CSc. - Jak vidíte budoucnost firmy, její vývoj na tuzemském i zahraničním trhu? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO