Marketingový plán pro BT SERVIS

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem diplomové práce je sestavení marketingového plánu pro společnost BT servis, která plánuje otevřít novou pobočku v Jihomoravském kraji. V první části jsou představena teoretická východiska, která se vztahují ke zkoumané problematice. Následuje analýza současného stavu podniku a jeho okolí. Získané informace jsou vyhodnoceny a poté je sestaven marketingový plán na období jednoho roku.
The scope of this diploma thesis is the creation of a marketing strategy for the BT servis company, which is about to open a new branch office in the South Moravian Region. The First part introduces the theoretical bases, which relates to the issue. The Next is the analysis of the current state of the business and its surroundings. Information collected are evaluated and then the marketing strategy is created for the period of one year.
Description
Citation
BILÍKOVÁ, E. Marketingový plán pro BT SERVIS [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (předseda) Ing. Hynek Peřina (místopředseda) doc. PhDr. Martina Rašticová, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-02-03
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno doc. Putnová: Zjišťovala jste náklady na realizaci plánu? Jaké způsoby nabízení produktů budou převažovat v budoucnosti? Jak jste ověřovala informace získané od managementu firmy? - odpovězeno Ing. Bartošek: Jakou metodologií byly analyzovány procesy, jimiž se zabýváte ve vaší diplomové práci? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO