Vytápění objektu zdroji na různé druhy paliv

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Ve své diplomové práci zpracovávám návrh na vytápění a přípravu teplé vody pro objekt restaurace s ubytováním. Jedná se o třípodlažní zděný dům. Rozkládá se na území Ústeckého kraje. Cílem mé práce je navrhnout a posoudit vhodné zdroje tepla pro tento objekt. V objektu jsem zvolila vytápění otopnými tělesy. Návrh je zpracován ve dvou variantách. V první variantě navrhuji kaskádu kondenzačních kotlů jako zdroj tepla. Ve druhé variantě navrhuji kaskádu elektrických kotlů. Teplá voda bude připravována v nepřímotopném zásobníku teplé vody. Zdroj teplé vody bude stejný jako zdroj pro vytápění.
In my final thesis I am processing a proposal for heating and preparing hot water for a restaurant with accommodation. This is a three-storey brick house. It is situated on the territory of the Ústí region. The aim of my work is to propose and to assess the appropriate heat source for this object. In the object I chose heating radiators. The proposal is processed in two variants. In the first variant, I suggest a cascade of condensing boilers using as a source of heat. In the second variant, I suggest a cascade of electrical boilers. Hot water will be prepared in reservoir of warm water. The source of hot water will be the same as the source for heating.
Description
Citation
LADOMÉRSKÁ, J. Vytápění objektu zdroji na různé druhy paliv [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-02-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO