Financování veřejné stavební zakázky a její dopad na hospodaření obce

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem mé diplomové práce bylo určit finanční zdroje pro vybranou veřejnou sta-vební zakázku a propojit vliv financování veřejné stavební zakázky na hospodaření obce. V teoretické části jsou vysvětlovány základní pojmy spojené s veřejnou zakázkou a možnostmi jejího financování. V praktické části je pak charakterizo-vána konkrétní veřejná stavební zakázka, její financování s využitím dotace z EU a její dopad na hospodaření obce.
The aim of my thesis was to identify sources of funding to selected public works and interconnect the impact of financing public construction order for manage-ment of the municipality. In the theoretical part are explained basic concepts relat-ed to public contract and the possibilities of its financing. In the practical part is characterizes specific public works, financed by using funding from the EU and its impact on the economy of the municipality.
Description
Citation
HANÁKOVÁ, L. Financování veřejné stavební zakázky a její dopad na hospodaření obce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2015-02-03
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO