Vybraná investice v obci a možnosti jejího financování

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na oblast financování ve veřejné sféře, a to především na možnosti, kterými lze veřejné investice financovat. Teoretická část práce pojednává o možnostech, které obce mají při financování jejich investičních záměrů. V této souvislosti je blíže zpracovaná oblast čerpání finančních prostředků z dostupných fondů nejen České republiky, ale také i Evropské unie. Praktická část práce slouží jako investiční studie, kde je nejprve vybrána konkrétní investice v obci a poté provedeno srovnání všech možností jejího financování. Cílem této práce je zhodnocení dostupných zdrojů financování s následným návrhem nejvhodnější varianty zastupitelstvu obce.
Diploma thesis is focused on a public funding; mainly on possibilities of public financial investment. Theoretical part discusses about means which municipalities dispose on their financial intent. In this connection, both Czech and European funding are closely analyzed. Practical part of diploma thesis poses as an investment study. Firstly, particular investment has been chosen; sequentially, all possible types of funding have been confronted among each other. Goal of that thesis is evaluation of all available funding, including concept of the most suitable solution dedicated to municipal council.
Description
Citation
SZUSCIKOVÁ, K. Vybraná investice v obci a možnosti jejího financování [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2015-02-03
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO