Monolitický vícepodlažní stěnový objekt

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce s názvem „Monolotický vícepodlažní objekt“ je zpracována ve formě projektové dokumentace dle platných předpisů. Objekt se nachází v Boskovicích na ulici Hybešova, číslo popisné 35. Jeho půdorysné rozměry jsou 52,8m x 12,5m. Celková výška budovy včetně atiky je 22,3m od úrovně základové spáry. Objekt je doplněn lodžiemi na jižní straně. Pohyb mezi podlažími zajišťuje 2-ramenné schodiště. Jedná se o železobetonovou konstrukci. Je navržena jako 6-ti podlažní s plochou střechou. Hlavní nosný systém tvoří soustava stěn a oboustranně uložených stropů, které jsou navzájem vetknuty. Stěny jsou řešeny jako pilíře. Budova je uložena na pásových základech. Modulové rozměry konstrukce jsou 8,7m v podélném směru a 5,2m v příčném směru. Výškový modul jsou 3,0m. Práce se zabývá řešením 1.N.P.
Final thesis with tittle: "Monolithic multi-storey wall building" is processeed as a project documentation according to valid assesment. The object is located in the city of Boskovice, 35 Hybešova street. Its ground plan dimensions are 52,8m x 12,5m. Total height of object is 22,3m including roof-wall, measured from the level of base chink. There are enclosed balconies on the south direction. Movement between floors is ensured by 2-flighted stairs. Object is It is made of reinforced concrete. It is designed as 6-floor bulding with a flat roof. The main supporting construction is created by system of walls and reciprocally asigned ceilings, which are sticked together. Walls are designed as pillars. The building is assigned to a belt bases. Module dimensions are 8,7m in longitudinal direction and 5,2m in transversal direction. Height dimension is 3,0m. The thesis is dealing with the 1st upper floor.
Description
Citation
VYMAZAL, J. Monolitický vícepodlažní stěnový objekt [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-02-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO